puppy cursus
cursus.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Puppy cursus

 • Hondenplaza
  Met de hond op cursus.
  http://www.hondenplaza.nl/page/infoopvoeding.php
 • Hondenschool delft
  Onze hondenschool geeft een professionele begeleiding en stress reducerende trainingsmethoden (waarbij u deels zelfs 1 op 1 wordt begeleidt) deze zorgen ervoor dat u samen ontspannen kunt leren. wij werken reeds jaren zeer succesvol vanuit onze fantastisch in delft zuid gelegen hondenschool o.a. met overdekte trainingshal. u kunt bij ons tercht met pups, volwassen honden, om te sporten(breitensport) en te dansen (doggy dance). ook worden er jaarlijks diverse seminars, workshops en lezingen georganiseerd. steeds meer mensen op zoek naar de nieuwste trainingsmethoden weten ons reeds te vinden.
  http://www.hondenschool-delft.nl/
 • Dogweb
  Volop informatie over honden, hondengedrag en honden training. hondenrassen abc. online winkel met artikelen voor en over honden. virtueel postkantoor, honden plaatjes.
  http://www.dogweb.nl/
 • Puppycursus
  Godfried dols, de hondentolk ®, heeft faam verworven met zijn hondenscholen, en met het succesvol behandelen van probleemgedrag van honden. de hondentolkmethode staat o.a. voor het opvoeden en trainen van honden als in een ouder-kind relatie. natuurlijk met de clickermethode en zonder fysieke straf.
  http://www.hondentolk.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Puppy cursus